Testimonials

”I både udviklingen og gennemførelsen af TEKNIQ lederuddannelser er LOGIKK en sikker partner. Else-Marie Jensen bibringer som erfaren psykolog høj faglighed. Hendes indgående kendskab til branchen og virksomhedernes vilkår sikrer samtidig, at deltagerne altid får konkret viden, de kan gå hjem og omsætte til bedre ledelse – og dermed større lønsomhed i deres virksomheder. Personligt sætter jeg pris på samarbejdet med LOGIKK og Else-Marie, som altid er klar til konstruktivt og engageret at bidrage med råd og viden”.

 

Henrik Carøe Gjellebøl

Udviklingschef, TEKNIQ Installatørernes Organisation

”LOGIKK har siden 2005 været en vigtig partner for SIF Gruppen i vores udviklingsproces og stået for coaching af chefgruppen samt hjulpet med rekruttering af ledende medarbejdere. Desuden har LOGIKK stået for undervisningen til mange af SIF Gruppens årlige strategiweekender. Else-Marie Jensen er blevet en ven af huset og vil fortsat være sparringspartner i vores fremtidige strategi”.

Lars Mejlby
Adm. direktør

SIF Gruppen A/S

”Jeg hørte om LOGIKK første gang i forbindelse med profilering og tests og har siden både selv gennemført ledelsesforløb og set med fra sidelinjen. Else-Marie Jensen er professionel, kompetent og passioneret. Hun leverer ofte mere end forventet og ser nye perspektiver. Hos LOGIKK bliver alle set som et medmenneske, for Else-Marie er meget favnende og dermed mere end en konsulent. Hun formår at fange hele mennesket, hele virksomheden og hele relationen. Endelig er hun bevidst om den afgørende integritet og fortrolighed. Else-Marie Jensen er en mangeårig samarbejdspartner, der altid hjælper videre, hvis og når hun kan”.

 

Jesper Bilde

Tidligere Adm. Direktør, Dansensor A/S

”Vi har samarbejdet med LOGIKK og Else-Marie Jensen i over 20 år. Som vidensvirksomhed er vores centrale ressource chefer og medarbejdere med de rigtige menneskelige kompetencer, som vi konstant vedligeholder og udvikler. Med 80 medarbejdere fra akademikere til faglærte, har vi brugt LOGIKK til alsidige opgaver.

 

Vi har fået gennemført typeanalyser af medarbejdere og chefer med opfølgning både individuelt og i grupper for at udvikle samarbejdet – herunder kommunikation og arbejdsglæde. Senest er MBTI værktøjerne anvendt i den forbindelse.

 

LOGIKK har medvirket som facilitator og sparringspartner i en række af vores strategiprocesser på lederplan samt i at få implementeret aktionspunkter fra vores medarbejdertilfredshedsmålinger og medarbejderudviklingssamtaler.

 

Hvis en afdeling ikke har samarbejdet optimalt, eller der har været konflikter, har Else-Marie Jensen fungeret som erhvervspsykolog for at løse udfordringerne. Senest har LOGIKK været facilitator i organisering af chefer og medarbejdere ved sammenlægningen af Byggecentrum og bips til Molio.

 

Else-Marie har med sin store professionalisme, viden og erfaring været en stærk bidragyder til vores udvikling som virksomhed. Hun har via sin personlighed opnået en stor og afgørende tillid hos chefer og medarbejdere, der har været afgørende, når ofte vanskelige opgaver skulle løses. Vi kan varmt anbefale LOGIKK”.

 

Jørn Vibe Andreasen

Adm. direktør, Molio – Byggeriets Videnscenter